Hogyan lehet egyszerre több kutyával játszani?
3 kutyám van. Egy kuvasz, egy westie és egy utcáról mentett, közepes méretű keverék. A kuvaszt igazából nem érdeklik a játékok, leginkább csak birtokolni szereti, néha kapható egy kis visszahozósra. A westie és a keverék majd megőrülnek a játékokért, főleg a csipogósért. Hiába van vagy ötven játék, mindig pont ugyanaz kell mind a kettőnek. Ha eldobok egy játékot, mind a ketten vissza akarják hozni, amiből aztán egymásra hörgés-morgás lesz, én meg inkább elrakom a játékot és nem játszik senki. Azt is próbáltam, hogy két játékot dobálok nekik kétfelé, de egy idő után így is rámozdulnak a másik játékára. Ennél már csak az jobb, hogy amikor összemorognak egy játékon, mire beszáll a kuvasz is, akinek egyébként nem is kéne, de akkor elveszi és ráfekszik.
Hogyan lehetne megoldani, hogy mind együtt játszunk, konfliktus nélkül? Nincs időm meg energiám mindenkivel egyesével játszani. El vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!