Kutyámat bolhasan kaptam. Hosszú szőrű. Egyből ki lett irtva belőle, meg lett fürdetve. A sebesre kivakart bőre mikor gyógyul meg?
Gondolom voltál vele állatorvosnál.
AKkor az ilyeneket is megbeszélheted, mert ő látja, mekkora a baj.
Van, ami gyógyul magától, van, amit kezelni kell.
Meggyógyul, ha már nem lesz miért vakarnia. Az orvos mit mond egyébként? Adott valami kenőcsöt?
Nem elég csak a kutyát bolhátlanítani, mert pl.a fekhelyéről visszafertőződhet. Lekezelted azokat a helyeket is?
Egyébként ha már NEM BOLHÁS, és lehet nyírni a szőrét, akkor érdemes lenne lenyiratni, úgy jobban tudod kenegetni ha kell és a sebek is hamarabb gyógyulnak.
Tegnap hoztam és egyből beadattam a 2.oltást és akkor mondtam az orvosnak, hogy állítólag a bolha elleni szer miatt vakarózik, de nézte, hogy bolhas is. Egyből kapott tablettát, nem is volt fekhelye még, mert ahogy haza értünk, új volt neki a lakás.
Szerintem allergia lehet. Holnap viszem orvoshoz, ha olyan idő lesz, hogy nem bokáig ér a hó. Reménykedem.
Az orvos nem itt volt, hanem hazafelé az eladótól. Helyi dokihoz viszem.
5-ös, te ne vedd biztosra, hogy csak "lassú" szerek vannak.
Az én kutyám 7 éves korában lett először bolhás. Feltehetőleg egy süntől.
A dokitól kaptam egy szert, ami 24 óra alatt irtott ki rajta mindent.
Ez 3 éve volt, azóta sincs bolha.
SZóval vannak jó szerek, csak nem olcsók. Nekem akkor megérte.
Ez nagyon jó szer volt. Megvolt az ára is.
Volt perzsa macskám, az is allergiás volt a bolhara. 1 hétig nrm voltam otthon és nagyon súlyos volt már a baj. Kapott valamit rá és el is múlt hamar, úgy emlékszem.
Másik ország és innen az orvos autóval 40 perc. Jó esetben 35. Havas hegyek.
Tegnap hófúvás volt, amikor hoztam. 45-tel mentem maximum, 100 helyett. Reménykedem, hogy holnap is olyan idő lesz, mint most délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!