Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Törpe pincserem nyújtózás...

Törpe pincserem nyújtózás vagy ugrás után nyüszít, mint amikor fáj a hasa, emellett hetek óta erősen dögszagú a szája, még ha nem is húst, hanem mondjuk tojást eszik. Ez utalhat betegségre?

Figyelt kérdés

2019. márc. 12. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Orvos megmondja. Hihetetlen, hogy az a szerencsétlen 100%ig megbízik benned, te meg hagyod hetekig szenvedni.
2019. márc. 12. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem szenved hetek óta. A nyüszögés ma kezdődött,a rossz szájszagról honnan állapítanám meg,ha fáj valamilye (megjegyzem MÉGEGYSZER,hogy a nyüszögés ma kezdődött és attól függetlenül semmi baja,normálisan viselkedik)? És mondjuk azért nem vittem SZÁJSZAGGAL orvoshoz,mert az nem tűnt komolynak? Ítélkezés előtt megtennéd,hogy értelmezed amit írtam?
2019. márc. 12. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon rossz szagú lehelet utalhat rossz emésztésre, rossz fogra is akár. Nyújtózásnál fájdalom jele inkább gerinc problémára utalhat. Mindez feltételes módban, mert egy -egy tünet nem mondható, hogy csak egy bizonyos gondra jelezhet.

Ha többször észleled a nyüszítést a leírt mozgásra, vidd orvoshoz. Ott megemlítheted a szájszagot is egyúttal.

2019. márc. 12. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pincserem van.

A rossz szájszag nálunk a fogproblémái miatt volt, pedig nem lett mindennel etetve, hanem csakis prémium táppal, azóta negyedévente fogkő leszedetés és fog ellenőrzés.

Illetve a nyűszítés nyújtózkodáskor, ugráláskor pedig gerinc probléma. Injekció és gyógyszer kúra.

2019. márc. 12. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán önérzeteskedés és megosztás előtt olvasd el mégegyszer a kérdésed. Írtad valahol, hogy mától nyüszög? Nem. Viszont azt igen hogy hetek óta olyan a szájszaga, hamar vonja le az ember a következtetést hogy nem mai a probléma. Legalábbis ha nem olyan csavaros az észjárása valkinek mint neked.
2019. márc. 12. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, és továbbra is tartom, hogy állatorvos. Nem tett senki látó, és távgyógyító vizsgát, csak tippelgetni tudunk. Egyelőre azt sem tudjuk, hogy szukáról vagy kanról van szó.
2019. márc. 12. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:

A szája sok mindentől lehet büdös.

Pl. gyomorprobléma, fogkő.

Mindenképp mutasd meg dokinak!

Ha ugrás vagy nyújtózásnál nyüszít, akkor az is lehet sok minden. Gerinc pl. vagy a lába is fájhat. Ezt mind doki tudná megmondani. Látatlanban elég nehéz.

2019. márc. 12. 15:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kértem időpontot az állatorvoshoz! Köszönöm a tapasztalataitokat,illetve segítségeteket!
2019. márc. 12. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
21%

Nekem a lajzsmirigy rakos kutyamnak volt rossz a lehellete. 8 kulonbozo allatorvos vizsgalta es soha nem akarartak felismerni a nyilvanvalot,h a szokatlanul nagy dudor a torkan rak. 2 eves koratol ott volt. 10 eves koraban meghalt.

Rengeteg kivizsgalason voltunk es az utolso percben is tagadtak a rakot es gyogyszereket adtak gyulladasra meg hashatod adtak az allando hasmenesre: az utolso 1,5 evben.

A baratnom kutyajat is kinyirtak az allatorvosok.

2019. márc. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!