101 kutyatrükk könyvesek! Hogyan taníthatnám meg a kutyusomnak az egyszerűbb trükköket, és mik ezek?
Érdekelne pár egyszerűbb trükk, amit megtaníthatok a kutyámnak, pl pacsi, gurul stb. (ül, fekszik, marad már megy)
Olyan trükkökre gondoltam, amikhez nem kellenek segédeszközök, és nem is annyira bonyolultak.
Ha le tudnátok írni,hogy mik ezek a trükkök, és a 101 kutyatrükk c könyvben hogy vannak leírva, az szuper lenne!
Köszönöm előre is!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A gurulást nem tudom, de a pacsi marha egyszerű. Megfogod a melső lábát ,és mondod: hogy adj pacsit. És jutalom, simogatás, dicséret, jutalomfalat.
Vagy hasonló, vezényszóra ugatni. Leülteted, magasba emelsz valami jutalomfalatot, és mond ,hogy ugass, vagy valami ilyesmit. Amikor ugat, jutalmazod. A mi kutyánk anno, a vezényszóra ugatást percek alatt megtanulta.
Nagyjából ezeket én is vágom, az érdekel, hogy a vezényszót mikor mondom. Mert olvastam sokat anno ezzel kapcsolatban, és írták páran, hogy miután végrehajtotta a dolgot, azután kell egyből a vezényszó, és a jutalom. Namost ez a pacsinál nem történik meg, mert ugye mi vesszük fel a tappancsát. Ez zavart meg kicsit, de majd kipróbálom!
Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!