Meg lehet tanítani kölyök korú kutának, hogy számára (ha bent van) a házban négy helyiség tiltott terület?
Meg lehet tanítani természetesen.
Lényeg a határozottság és következetesség. Soha, egy alkalommal sem mehet be a tiltott helyiségekbe, ha próbálná, azonnal határozottan ki kell penderíteni.
Elég hamar meg fogja tanulni.
Kedves kérdező, 7 milliárd ember van a földön, elég nagy ostobaság lenne azt gondolni, hogy te mindegyiket ismered. Rengeteg ember beengedi az állatait a hálószobába, ez mindenkinek magánügye. Én is beengedem őket pl. Van akik velük is alszik.
Amúgy meg amit a többiek mondtak az mind jó, de egyik kutya sem lesz sose 100%-ban szófogadó, szóval ha biztosra akarsz menni akkor tartsad az ajtókat zárva vagy szerelj fel babaajtót.
Kedves válaszadó: senki az égvilágon nem írt, vagy mondott olyat, hogy akár személyem, akár más ismerné (és ha már itt tartunk 7,7 milliárd a teljes lélekszám) az összes embert a planétán. Ez volt egy.
Kettő: ha te, vagy más beengedi az elég nagy baj arra az illetőre nézve. De minden negatívum ellenére, ha ennyire nem veszi figyelembe azt a sok rosszat amit a hálóban lévő (mindegy milyen) állat az ágyában okozhat, ami megmosolyogtatóan nagy ostobaság (de minimum tájékozatlanság), az már egyedül az ő baja. Azért fogalmaztam így, mert azt feltételeztem, hogy a többi (a teljes lakosság) is gondolkodik.
De a válaszod második felét természetesen neked is köszönöm.
Ezzel a témát lezártam. Köszönöm a hozzászólásokat, de innentől fogva én már többet ide vissza nem nézek, ne fáradjatok újabb hozzászólásokkal, mert törlöm a kérdést a listámból.
Sziasztok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!