Tényleg azért eszik ürüléket a kutyám, mert kalcium hiánya van?
Figyelt kérdés
Féltestvérem mondta, hogy övé is ette. Utána olvasott, és ez kalcium hiányra utal. Vettünk kalcium tablettát. De tényleg emiatt eszi fel az ürüléket?2010. júl. 2. 21:09
1/15 Akiteki 

válasza:

Nem. Ez egy rossz szokás. A sz...ban nincs kálcium.
2/15 A kérdező kommentje:
Hát ezaz. Ezért nem értem. Semmit nem eszik fel a földről, legyen az csont vagy bármi..de a kutyakakit igen. :(
2010. júl. 2. 21:15
3/15 anonim 

válasza:

Állítólag minden kutya megeszi a saját ürülékét. Az enyém az (Shar-pei) mondjuk pont nem. De ismét mondom állítólag, én is csak ezt hallottam.
4/15 anonim 

válasza:

Én úgy tudom azért, mert alacsony a kajájának a tápértéke. De itt még vannak öltetek: [link]
5/15 A kérdező kommentje:
Nem a sajátját eszi..
2010. júl. 2. 21:19
6/15 anonim 

válasza:

3. vagyok
21.17-nek nincs igaza. Az enyém is csak másokét, emberekét ette. Tápváltás után leszokott róla.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket!
2010. júl. 2. 21:21
8/15 A kérdező kommentje:
Ritkán eszik tápot, talán heti egyszer. Főzni szoktunk neki, mivel ragadozó, inkább húst eszik.
2010. júl. 2. 21:23
9/15 anonim 

válasza:

én vagyok a linkes. a miénk úgy eszik, hogy reggel tápot, este házikosztot.
10/15 Akiteki 

válasza:

Az összes kutyám ugyanazt eszi, de csak az egyik szerette megenni a többi kakáját.
Semmi más, csak egy hülye szokás.
Kergettem a kertben, hogy addig se legyen alkalma, amíg összeszedem. Le is szokott róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!