Melyik (pásztor, vagy őrző-védő) kutyának hullik odabent a legkevésbé a szőre?
Komondor :)
Cserébe viszont jó büdi lesz :D
Hát, ez azon is múlik, hogyan gondozza a gazdi a kutyát, milyen eledelt kap. Nem hinném, hogy kizárólag fajtafüggő.
Nekem border collie keverék van, mentett kutya, valószínűleg kidobták. Amikor hozzám került, úgy hullott a szőre, hogy egy héten belül össze tudtam volna rakni belőle még egy kutyát. Nem tudom, enni mit kapott korábban, én vegyesen etetem, száraz táp, nedves táp, hús, zöldségek egy része, kap száraz tápra halolajat is, illetve fésülöm a bundáját hetente, kéthetente egyszer, fürdetni inkább saras időben szoktam. Most nagyon minimálisan hullik a szőre, az én hajam jobban hullik. :-D
Egyik nagynénémnek valamilyen szánhúzó fajta van, na, az ő lakásuk tiszta szőr, de hogy ő mit csinál másképp, mint én, azt nem tudom, mert annyira nem ismerem a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!