Maltipoo kutyusnak is kell vágatni a szőrét?
és ha igen akkor milye sűrűn?
most nem arra gondolok hogy szökséges-e a kutya számára...de én ilyen 3-4 cmes szőrt szeretnék neki és akkorára szeretném mindig...megnő neki, vagy megnő kb akkorára és úgy marad?
*szükséges-e... bocsi
és ha kérhetek normális válaszokat...köszi
nem olyanokat hogy miért én akarom mghatározni hogy mekkora legyen a szőre stb... -.-" :)
miért nem lehet a kérdésemre válaszolni? leszarom
ezt választottam és kész...semmi közöd hozzá
köszi. és attól hogy keverék, buta is akkor?
vagyis nehéz tanítani?
a bichon frisének is akkora mint a máltainak ugye?
Miért egy keverék szerinted buta?:O
Nem, nem buta csak az aki "dizájner" kutyát akar venni, közben meg fi..ja sincs a kutyákhoz...
Nyírni kell. Mivel keverék, egyénileg változik hogy milyen gyorsan nő, milyen gyakran kell nyírni.
És láttam az indokodat hogy a keverékeket nehezebb tanítani. 1-ez nem igaz, 2-ha ezt hiszed, ugyanott vagy, mert a maltipoo drágán eladott máltai és uszkár keverék. Ugyanolyan korcs mint a többi, csa a hülye emberek divatból képesek kiadni érte 100 ezreket. menhelyen meg ingyen is van, detto ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!