Mennyibe kerül a Dehinel nevű féregirtó?
Hallottam, olvastam hogy létezik ilyen kutyáknak és macskáknak is.
Aki már vett ilyet, megírná hogy mennyibe került 1db tabletta kutyának/10kg-ra/, és mennyi volt 1db cicának?
Köszönöm!
Most komolyan képes voltál itt feltenni ezt a kérdést?
Én beirtam a googleba, mert még nem hallottam róla azt hittem valami újdonsag.
De egyből kidobta a választ.
Javaslom neked is a googlet.
Google a barátod.
Hogy lehet valaki ennyire értetlen? Nem tudtad volna beírni googleba?
Tényleg nem bántásból, csak minek?
"Köszönöm" mindkét választ, igazán segítőkész emberek vagytok.Inkább leírtok pár mondat kioktató sort, minthogy -ha már megnéztétek-ide írnátok 1 számot.Rossz érzés, hogy ilyen emberek vannak körülöttünk.Akik csak csesztetni tudják a másikat, segíteni nem.
A Gyakori tele van olyan kérdésekkel,amire a válasz megvan a Googlén,csak nem mindenki leli meg.
(#2-es vagyok)
Én nem néztem meg. Ezért nem is semmit. Nem tudom, te ezt miért vetted sértésnek. Jó, odaírtam, hogy értetlen vagy, de a végére azt is, hogy nem bántásból. Csak nem értem, miért ide írsz ki egy kérdést (és válaszokat), ahelyett, hogy beírnád a keresőbe. De tessék, hogy ne tudd azt mondani, hogy senki sem segített neked, beírtam, és 2 perces keresés után megtaláltam.
1db tabletta=159Ft
(#2-es vagyok, ismét)
*Ezért nem is írtam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!