Két hónap után nem szobatiszta?
4 hónaposan semmi gond nincs ezzel, folytassátok amit eddig, azzal a megjegyzéssel, hogy 3 alkalom nagyon kevés ennyi idősen, felnőtt kutyákat visznek ennyiszer.
Én annó minden alvás után vittem, és így lett úgy 6 hónapos korára szobatiszta. Ez napi 5-6 alkalmat is jelentett, de még így is erősen figyelni kellett, mert nem esett le neki, hogy a lakásba nem szabad, simán elengedte magát.
Bár vannak szerencsés kivételek, de azért nem az az általános, hogy a kutya 4-5 hónaposan szobatiszta, bárki bármit mond. Az, hogy menhelyi-e vagy sem ilyen piciként elhozva majdhogynem tökmindegy.
Doki mondta, hogy ebben a korban már tudnia kellene.
Még nincs meg minden oltáls...reggel munka előtt, kettő körül amikor a fiam hazaér és este megy a kertbe
Nem tudom még magammal vinni és sétáltatni az iroda körül napközben többször mert még nincs meg minden oltás
nem gondoltam volna hogy napi három, ugyanabban az időben kevés...másik kutyánknál anno ez simán elég volt, hogy szinte azonnal szobatiszta legyen
Köszönöm a válaszokat!
Valahol azt olvastam, hogy hiba, hogy pelust tartok a nappaliban...
A pelenka csak megnehezíti a dolgot, és összezavarja a kutyát.
Pici még, és napi 3 alkalom irtó kevés neki. A leszidást meg felejtsd el. Elérheted vele, hogy inkább fel fogja enni,és csak frusztrált lesz.
A macska alombol eszi ki amit talál:(
Veszek az alomra tetőt...de akkor meg a macska nem tud bent forogni, mert egy 10 kilós matiné coon és a legnagyobb alom doboz is szűkös neki
Pelenka kidobva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!