Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyatápot ajánlatok?

Milyen kutyatápot ajánlatok?

Figyelt kérdés
Milyen tápot ajánlatok,4 éves 26kg-os beagle kan kutyának,ami nem horroribilis áron van?

2019. márc. 3. 12:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9 Nem vagyok hülye az te vagy!Ki mondta hogy nem birom a kritikat? És a súlya normális méretéhez képest..egy állatorvos jobban tudja nálad!
2019. márc. 3. 19:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Képet hogy lehet rakni ide?
2019. márc. 3. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem neked inkább basset houndod van :)
2019. márc. 3. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A beaglek átlag tíz kilósak. A beagle harrier valóban eggyel nagyobb méret, de még ők is csak max 20 kilósak!

Neked vagy keveréked, vagy egy borzalmasan elhízott kutyád van. Előbbi nem baj természetesen, de akkor ne győzködj senkit, hogy márpedig fajtatiszta.

Utóbbi viszont már gond, és mindenképp light tápot vegyél, illetve mozgasd többet az ebet. Ebben az esetben olyan tápot válassz, amiben kevés a gabona és a kukorica, mert azok a leghízlalóbb összetevők.

Brit premium pl. jó lehet. Milyen árkategóriában gondolkodsz?

Én nagyon szeretnék amúgy egy képet, hogy kiderüljön, mi is az igazság. (Kepfeltoltes.hu-ra vagy kepkuldes.com-ra tudsz felrakni fotót, aztán a linkjét behivatkozod kommentben.)

2019. márc. 4. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!