Megoldható így a föld védelme kuvasszal?
Lehet jobban járnál ha biztonsági őrt/őröket bérelnél.
Lehetnének ott lakóautóban.
A kutyák egy héten belül fognak próbálkozni vagy a falka rangsorral vagy a szökéssel. Kirakod őket elmész és nekik olyan lesz mint mikor valakit élete párja elhagy, hatalmas lelki fájdalom hogy a gazdi elment. Egy kicsit pánikolnak aztán leveszik a kerítést a helyéről. Nekem rotim van éa sajnos drót kerítésem, párszor már kellett újra húzni (még a legújabb szakaszt is) mer jött a róka, a kutyám elkezdte tépni a drótot vagy neki ugrált és már ott is volt a lyuk (szerencsére nem szökős tipus). Ekkora kutyák mellé szerintem nem való drótkerítés akár vadhálós akár nem. Gondolom nincs lebetonozva vagy pár méter mélyre leásva hogy ne tudja felnyomni. Ahol meggyengül azonnal rájönnek, és az nem teszteléa hogy egy megtermett férfi nem bír azzal a kerítés résszel, attól még a kutya szét tudja szedni. Ha meg esetleg vadat lát vagy egy kutyasétáltatót még jobban neki indulhatnak.
Szerintem veszélyes amibe te gondolkozol és nem csak a kutyákra. 10-14éves gyerekek nagy előszeretettel bringáznak földútakon. Na most ha a te területed felé mennek kincset keresni jó nagy hanggal a kutyád meg kiszökik és megtámadja őket meg is halhat valamelyik. Felénk is vannak vadhálóval elkerítet területek, ha oda lenne zárva a kutyám mire elérnék a kocsihoz mer utolérne mer röhögve átugraná vagy mászná és az enyém láthatóan kisebb mint egy kuvasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!