A kutyapanziókba lehet úgy járni mintha "ovis gyerekem" lenne? Munka előtt leadom, este értemegyek?
Vagy ezek ritkán előforduló hosszabb tartózkodásra vannak kitalálva, pl ha a gazdi elutazik? Nem vagyok ebben jártas, ráadásul itt ahol élek összesen 2 ilyen panzió van.
Elég nehéz a helyzetem mert egyedül élek lakásban, barátok, rokonok nem tudnak segíteni. Úgy fogok dolgozni, hogy csak heti 3 vagy 4 napot, de ezt bármilyen beosztásban, szombaton vasárnap is akár, és ezeken a napokon 9-19 óráig tart a munkaidőm, plusz még a közlekedés. Hazaugrani nincs lehetőségem, az össz szünetem 20 perc, és magammal vinni sem tudom, nem engedik. Nincs arra lehetőség hogy 9 előtt elviszem a kutyát, elmegyek dolgozni, ő addig tud játszani, mozogni, bármikor pisilni, és este pedig megyek érte? Vagy ha van is ilyen borzasztó drága lenne?
#2 mondja a begyepesedett paraszt :)
Nálunk a kutya nem kerti dísz, hanem társ. Vagy tán kössük ki mellé a nagyit is a kertbe?
Mondom úgy, hogy jómagam is falusi vagyok, és kinti-benti kutyáim vannak. Nincsenek megkötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!