Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja ezt a yorkim?...

Miért csinálja ezt a yorkim? A többi lent!

Figyelt kérdés
A majdnem már 3 hónapos yorkim alvás közbe bepisil,de még nem szobatiszta és ha bepisil van úgy hogy egyenes vonalba mint hogyha nem állna meg pisilni!!Mit tegyek?? Már nagyon idegesítő hogy MINDENT összepisil :(
2010. júl. 1. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nincs meg a saját helye ahova odapisiljen, csinálj neki 1 helyet és rakj le neki valaien ruha anyagot arra pisiljen és mársd be a pisibe és szagtalanisd a helyet hidd el ha jól a csinálod beválik ;)
2010. júl. 1. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Vagy miert ne szoktathatnad a szobatisztasagra ahelyett, hogy pisibe aztatott rongyokra vegezteted vele a dolgat ?
2010. júl. 1. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Tenni szerintem csak annyit tudsz, h nem engeded be az ágyba.

Egyébként nekem van egy majdnem 6 éves Beagle kutyusom, és neki is néha sikerül éjszaka álmában bepisilni.

Kérdeztem már orvost is nem tudott válaszolni miért lehet.

2010. júl. 1. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
vegyél kutyáknak való pelenkát és rakd le a földre.ha pisil akkor mártsd bele egy kicsit h ott legyen és érezze.ha nem oda pisil meg kell büntetni mondani kell h nem szabad és a fenekére csapni.nekem 10 hetes a yorkim és a pelenkára pisil sajnos a kakilás még nem oda megy:D
2010. júl. 1. 23:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Miert pelenkara pisiltetitek a kutyaitokat? Nem lehetne szobatisztasagra nevelni ? Majd 5 evesen is veszed neki a pelenkakat ?
2010. júl. 1. 23:05
 6/12 anonim ***** válasza:
ennyi idősen a pelenkára igen..:)szoktatjuk ki és kéépzeld ott kint is pisil de nem lehetek vele egész nap kint...nem 2 perc alatt lesz szobatiszta..
2010. júl. 1. 23:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Kösszi a válaszokat!!

Má van neki kutyapelusa mióta megvan mindig van neki és mindig ha bepisil belemártom a pelust de semmi!!most megpróbálom azt h megbüntetem és csak lesz valami!!

2010. júl. 1. 23:14
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
büntesd akkor meg!!csapj a fenekére és mond neki h nem szabad akkor megtanulja!sok sikert hozzá:)
2010. júl. 1. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:

dehogy csapj a fenekére -.-' nem tudom miért mondja mindenki hogy kicsit ütögesd meg az orrát, paskold meg a fenekét, picikét üss rá. ez SEMMIRE NEM VEZET mivel az állat pár percig tudja megjegyezni, ha megszidod 2 óra múlva azt hiszi azért *paskoltad meg* mert lefeküdt a földre.

a legeredményesebb ha kiviszed 2 óránként. erre a legtöbb állat magától rászokik.

2010. júl. 2. 00:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Vidd le sétálni! A pelenka b*romság, soha az életbe nem lesz szobatiszta!
2010. júl. 2. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!