Hogyan kell szobatisztaságra nevelni egy kutyust?
Szia! :) Én két kutya szobatisztara nevelesen vagyok tul,nekem ez valt be: Tegyel ki egy rongyot,es ha bepiszkit,torold fel vele majd hagyd kint. Ha erzi rajta a szagokat,legkozelebb mar a rongyra fog piszkitani. Tudom,nem a legkellemesebb megoldas a szagok miatt,de nekem 2x bevalt, es utana nagyon hamar hosszaszoktak ahhoz,hogy csak setalasnal vegezhetik a dolgukat.
A pelenkat nem ajanlom! Foleg ha nincs idod cserelni,valamint sok kutya levarazsolja magarol,idegesiti oket
Akkor tisztázzuk: a szobatisztaság az, hogy a kutya nem ürít lakásba. (Tudom, sokaknak nehéz a szavakat értelmezni.)
De egyébként neked komolyan az az elképzelésed, hogy a kutya bentre ürít, ami ott fog bűzölögni a lakásban sok órán át? Milyen mélységes igénytelenség kell ehhez?
Kedves otodik.
Ha te talalkoztal valaha olyan kutyaval aki mar az elejetol kezdve csak kintre piszkit,soron kivul meghajlok előtted😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!