Mi a véleményetek a Panzi Regular Junior kutyatápról?
Erre gondolok: [link]
A royal canin nem vált be. Reggel kiraktam egy adaggal hozzá se nyúlt, fölvettem este újra eléraktam de igyan ugy nem ette. Nagy nehezen 3 szemet kivesz belőle de utána inkább nem evett 3 napig.
Párom hozott az aldiból 3 kiló dog food nevű tápot viszont az felnott tap volt. Nyilván tele volt ízfokozóval mert azt imádta és mikor eléraktam akkor evett is. A kakija szárazabb parafadugószerű volt. Nyilván azért se adok többet mert felnőtt és azért se mert minőségre elég gyengének gondolom. Most vettük ezt a panzi féle tápot 3szor evett talán eddig belőle és a kakija lágyabb néha talán hasmenéshezvhasonló viszont legalább nem erőlködik, ebből viszont eszik szépen. Ez a táp árban is megfelelne. Köszönöm a válaszotokat.
Összetétele alapján nem alkalmas kutya etetésére, pláne kölyöknek...
Fő összetevő: gabona.
Olyan tápot vegyél, ahol az összetevők között első helyen a hús áll, mégpedig megnevezve, hogy milyen állat húsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!