2 éves kutyát tényleg késő tanítani?
Nem.
Nincsen korlát, ami felett ne lehetne tanítani egy kutyát. Pláne nem 2 évesen, épp hogy nem kölyök, még bőven fogékony mindenre. Kutyafüggő is, de általában felnőtt korban is taníthatóak. Én egy 9 éves keveréket fogadtam örökbe, pár nap alatt megtanult egy csomó mindent. Nem feltétlen csak trükköket, például olyanokat hogy ne ugráljon fel rám mikor hazajövök, stb (bár nagyon okos, biztos ez is benne van)
Szóval ha valamiért nem lehetne neki semmit tanítani, az egyedfüggő lenne, semmiképp sem korfüggő.
Nem, mi lenne a menhelyes kutyákkal, akik között sok a 2 éves vagy idősebb is akár?
Keress másik oktatót, ha tényleg ezt mondta. Nem lehet, hogy valamit félreértettél? Lehet, hogy másabb tanítani egy kölyköt, aki belenő valamibe és az lesz neki természetes, mint egy felnőttet, aki már valamilyen előélettel kerül hozzád, és azt kell formálni. De tanítani sose késő.
Mi még nem jutottunk el kutyasuliba az én mentettemmel, aki hasonló korú lehet, de 2 hónap alatt így is rengeteget fejlődött, amióta nálam van, ráadásul első kutya, netes fórumokról, cikkekből és videókból tájékozódok. Amint tudunk, természetesen kutyasuli is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!