Egyetértetek Dunapataj polgármesterével, hogy kőkeményen büntetik a felelőtlen állattartókat?
Én igen sőt támogatom, hogy minden településen legalább ilyen keményen büntessék a felelőtlen állattartókat.
Bővebben a dunapataji bünetésekről: [link]
Kutyás vagyok. Én is keményen büntetném az ostoba parasztokat, akik először kettyósra verik és éheztetik a korcsukat, aztán kicsapják legelni, ha elmegy, hát elmegy. Nemhogy vidéken, Pesten is sokszor előfordult velem, hogy megvadult dögök támadtak rám és a kutyáimra, mert valakinek derogált becsukni a kaput, a dög meg hadd őrizze az egész utcát, kit érdekel. Sőt, arra is volt példa, hogy kifejezetten ránk akartak uszítani egy kutyát, mert elsétáltunk a ház előtt. Apuka ott ordibált az ablakból a kertben kapálgató anyusnak, hogy fusson, engedje ki, mert "megint itt az a kutya". Akkor értem oda, és mondtam neki, hogy a torkába lelépek, ha nem takarodik be az ablakból és fejezi be a kakukkolást. Azt a döbbent arcot, te...
De én nem pénzbírsággal sújtanám az ilyeneket, hanem vascsővel szétverném a fejüket. Nem a kutya miatt, hanem mert társadalomképtelen, buta és közveszélyes majmok. Ha egy-kettő nyilvánosan megdöglene, utána talán megértené a többi, hogy VISELKEDNI KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!