Volt régen egy hatalmas fiú házimacskánk,aki hatalmas volt a többihez képest. Édesanyám abban hitt,hogy azért volt olyan szép nagy mert serdülőkorában már ivartalanították. Tudom hogy az ivartalanítás okozhat elhizast stb de arra lennék kiváncsi,hogy befolyásolhatja valamiféle hormonális dolog az állat méretét és hogy az herélés után mekkorára nőhet. Gondolok itt kutyákra is. Van ennek barmilyen valóság alapja?
Nem is az a pár cm a lényeg,hanem az elv,ahogy itt egyesek válaszolnak.
Annyira rajta vannak az ivartalanítàson,hogy a biológiának ellent mondva,hamis,téves informàciókat terjesztenek. Mert a "parasztnak" úgyis mindegy,nem is kell róla tudnia stb stb....
Igen,ha kiherélik,kiveszik a méhét meg a petefészkét a kutyának,akkor magasabbra nő.
Mindegy,hogy hány cm-ről van szó!!!
2019. febr. 15. 21:12
12/18 anonim válasza:
Igen, nagyobb lesz valamennyivel, de kisebb biztos nem
2019. febr. 23. 13:54
13/18 anonim válasza:
Nem
2019. márc. 3. 18:16
14/18 anonim válasza:
Nekem most 11 ivartalanított cicám és 8 ivartalanított kutyám van.Egyik sem ivarérés előtt lett ivartalanítva,hanem 1 éves kora körül, vagy később,felnőtt korban..Mind mentett állat.
A cicák közül 6 cica elég nagyot nőtt és hízott is,1 cica nagyon kicsi maradt,4 cica nem hízott, nem nőtt.
De ugyanezt mondhatom a kutyákra is.
2019. márc. 22. 14:24
15/18 anonim válasza:
Kicsit régi a kérdés de hátha valakit érdekel. A kan kutyusom 1 éves kora után egy héttel lett ivartalanítva. 6 hónapos múlt amikor elkezdett emelt lábbal pisilni szóval már bőven ivarérett volt. Balesete volt, leszakadt a fél zacsija amikor beakadt séta közben (egyébként nem terveztük ivartalanítani mert nem jelölt és panel kutya volt). Érdekesség hogy utána kb 3 centit nyúlt még most már nagyobb a standartnál is és ugyanúgy mindent megtermékenyítene :D A kislány most 6 és fél hónapos, most viszem mielőtt megjön az első menstruációja mert csajoknál egészségesebb az első előtt. Ő alapból nagyon pici alultáplált kiskutya volt és nagyon lassan és nő. A doki szerint nem lesz baj de kicsit aggódom a csontjai miatt szóval adok neki kiegészítésként a tápba kollagént. Egyébként én nem cseréltem a nagynál tápot csak adagot csökkentettem de így is 2 év alatt 5 kilót hízott. Most fogyózunk pedig sokat mozog. De így még annál is nagyobbnak tűnik mint a normál standart szóval kicsit mókás. Csak mondom megosztom nálunk hogy ment a dolog.
2021. máj. 21. 17:43
16/18 anonim válasza:
Utolsó! Az tüzelés, nem menstruáció! Egyáltalán nem ugyanazon elvek szerint működik a 2 dolog. Sőt, pont ellentétesen.
Ha a nőnek megjön a menstruációja, az azt jelenti, hogy nem lett terhes.
Ha a szuka tüzel, az azt jelenti, hogy vemhes lehet, készen áll a teste.
2021. máj. 21. 19:39
17/18 anonim válasza:
Köszönjük a tudományos megközelítést Emese.
2021. máj. 22. 00:11
18/18 anonim válasza:
Bocsánat hogy menstruációnak írtam, valóban tüzelésnek hívják de azért talán így is érthető volt. Mi csak mensinek vagy stukálásnak hívjuk itthon ezért megszokásból írtam így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!