Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lesz valahol kutyakiállítás a...

Lesz valahol kutyakiállítás a hétvégén?

Figyelt kérdés
3-4? Vas megye, Győr- Mososn-Sopron megye, Veszprém megye, és Zala megye környékén? Tudtok ilyet? És ha pl mennén 3-án, akkor még be lehetne nevezni a szépségversenyre?
2010. júl. 1. 09:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármin harmadikán- negyedikén
2010. júl. 1. 09:39
 2/8 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákér
2010. júl. 1. 09:40
 3/8 A kérdező kommentje:
×hibákért:D
2010. júl. 1. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:

nagyobb kiállítás biztos nem, max. csak valami kisebb cac ... azokat nem tudom

majd 17-18án lesz szombathelyen a cacib, ami mellett obervartba is van egy nagy kiállítás ... érdemem mindkettőt megnézni, kb. 15 km a távolság

2010. júl. 1. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
2010. júl. 1. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ennyire ostoba ne legyen már valaki... meeegnyitod szééépen okosan a MAAGYAAR EEBTENYÉÉSZTŐŐK ORSZÁÁGOS EGYESÜLETÉNEK (tudoood, MEOE) honlapját, meegnézed a kiállítási naptárt...

Kb negyedannyi idő lett volna mint beírni a kérdést...

Mellesleg egy kiállitásra HETEKKEL előtte kell nevezni ÉRVÉNYES TÖRZSKÖNYVVEL...

További szép napot.

Nyugodtan le lehet pontozni, csak nem szeretem ha valaki nem használja az agyát.

xoxo

2010. júl. 1. 22:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem pontozok senkit:D Amú

gy köszi, megnézem a honlapot. Egyébként a googlen már sokat kerestem, de nem találtam. Sőt még hasznos is volt a válaszod:) Köszi:)

2010. júl. 2. 08:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Áhhh... nem monsok semmit:D az amit az egyik válaszoló belinkelt, az a meoe:D:D Na mindegy, még reggel van:D
2010. júl. 2. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!