3/12 anonim válasza:
A profilja alapján sztem pointer.
4/12 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló írja, Angol pointer. Ha rákeresel a videót feltöltő többi videójára, akkor az egyiknél írja is, hogy "english pointer".
Nem tudom, hogy mennyibe kerülhet, vagy egyáltalán van-e Mo-n kennel, de ritka fajta, az biztos.
6/12 anonim válasza:
Ilyen kutyát te biztosan nem találsz a környéken!És biztos hogy nem egy olcsó kutya mert igen kevés van belőle!
7/12 A kérdező kommentje:
De kell hogy legyen. Van feltöltve youtubera magyar videó is.
2019. febr. 7. 21:52
8/12 anonim válasza:
Én a 2018as decemberi kiállításon (a bmw területén) láttam pointert, meg is lepődtem. Egy magyar párnál volt, ha jól emlékszem valami címet is kapott, de nem vagyok érdekelt a fajtában, így nem beszéltem velük.
Ha angolul keresel rá, nagyobb eséllyel informálódhatsz mert valóban nem egy tömegfajta.
9/12 anonim válasza:
Esetleg itt lehet kapni. Azt nem tudom pont olyan-e nem olvastam különösebben. Lehet már nem aktív kennel de egy évben max egy alom van.
10/12 anonim válasza:
Ha van is a környéken akkor tuti hogy több évet kell várnod rá!De nem hiszem hogy találsz 1000km-es körzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!