Kutyának éhgyomorra kell adni a féregtelenítőt?
Figyelt kérdés
Én eddig kajával együtt adtam,és még utána is adtam neki enni,igaz csak keveset.2019. febr. 5. 20:23
1/7 anonim válasza:
Én ilyen konzerven szoktam elrejteni neki akkor amikor eszembe jut!Én nem figyelem hogy ett e már előtte!
2/7 anonim válasza:
Én eddig sose figyeltem erre, mindig a szokásos napi rutint követem. Laktózmentes tejben jobban megissza, így abban adom neki, de már meg se várja hogy egy kicsit is feloldódjon. Sose volt ilyen jellegű problémám vele
4/7 Bubuka508 válasza:
Nincs az előírva, hogy éhgyomorra kéne neki adni. Annál is inkább, mert magában nehezebben eszi meg. Én egy darab kolbászba bedugva szoktam vele lenyeletni.
5/7 anonim válasza:
Én éhgyomorra adom neki reggel, ha eszik előtte kihányja. Ízesítettet veszek, megeszi, örülök.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem,én is kajával együtt adtam.Ha előtte hasmenése volt meg féregtelenítés után is,akkor még egy pár napig csak keveset adjak neki és diétás kaját?
2019. febr. 6. 18:09
7/7 anonim válasza:
A féreghajtó felgyorsítja a bélmozgást, így természetes, hogy 2-3napig van egy kis hasmenés. Én ilyenkor probiotikumot adok és kisebb adagokba osztva adom neki a napi kaját.
De ha már volt előtte is, akkor szerintem igen, diétàztasd. Bár én inkább kisebb adagokban adnék neki és nem kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!