Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt 2 epilepsziás rohama a...

Volt 2 epilepsziás rohama a kiskutyámnak, azóta bennt alszik velem a szobában, ha megint rohama lenne ott legyek. Kicsit kezd fárasztó lenni, alig alszom, ha kinn hagyom a házában, és ott jön rá egyedül a roham, nem lesz semmi baja?

Figyelt kérdés
Ezért nem merem kinn hagyni,nehogy baja legyen. Ráadásul néha az anyja a fejénél fogva akarja cipelni,gondolom fáj neki mert sír. Kinn hagyjam estére?
2010. jún. 30. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
11.29-es!Kérlek ne beszélj hülyeséget,az én kutyám 4 éve él ezzel a betegséggel és összesen kb.6-8 rohama volt.Mint az elözöekben is leirtam napi rendszerességel kapja az étrendkiegészitöjét,és a hangulati állapotát figyelemmel kisérem.Öket a negativ hatásoktol kimélni kell,de meg lehet tanulni vele együtt élni.Az én kutyusomat látnád nem gondolnád hogy ezzel a betegséggel élünk évek ota,ÉS MÉG NAGYON SOK ÉVÜNK LESZ EGYÜTT.
2010. júl. 1. 18:32
 12/13 Akiteki ***** válasza:

Nem beszélek hülyeséget, nekem is volt epilepsziás kutyám.

De olvasd el még egyszer a kérdést: a kölyköt az anyja a fejénél fogva cipeli. Mennyi idős lehet? 8-10 hetes? Vajon mire számíthat, ha már most epilepsziás? Azt is írtam, hogy egyáltalán nem biztos, hogy egy kiskölyöknél előjön az epilepszia, amiről eddig hallottam legkorábban 1-2 éves koruk körül. Ezért egyáltalán nem biztos, hogy az. Ezért kellene megvizsgáltatni egy hozzáértő orvossal.

2010. júl. 1. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek: Kíváncsi lennék hogy a kutyus milyen kivizsgálásokon sorozatán ment át, mert ugye csak akkor adunk tablettát amikor már tudjuk hogy honnan/mitől indul ki a roham. Okozhatja vírus, máj, vese, daganat, mérgezés kalciumhiány stb. Hát, én is elgondolkodnék azon hogy elég lelkiismeretes-e az állatorvosod!

Sajnos az én kis csivavámmal/8éves/ is hasonló cipőben járunk, nemrégiben volt a második rohama, szörnyű volt!

Eddig túl vagyunk a vese, máj, szívultrahang, vérkép vizsgálatokon, hála az égnek minden negatív. Nagyon bízom benne hogy nem lesz több, de ha mégis, Pesten van egy nemzetközileg elismert doktornő,/kutyák epilepsziájával foglalkozik/ akivel már megbeszéltük hogy visszük hozzá.

2010. júl. 23. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!