Lakasban tarthato kutya fajatak? Mit ajanlotok?
Kis termetu kutyust szeretnek lakasba.
Nem szeretnem h nagyon igenyes legyen. Nem hanyagsagbol mondom, hanem arra gondoltam b ne kelljen napi 2-3 orat foglalkozni vele. Ez alatt nem setara jatekre gondolok hanem fesules furdetes tisztitas.
Persze napi 2 seta alap.
Milyen fajtakat ajanlotok?
Sajat tapasztalatokat szivesen olvasok.
Persze siman van 1 ora seta ido. Reggel max 1 ora de a delutani meg esti lehet tobb is.
Az utolso ket valasz nagyon hasznos koszonom. Annyit kerdeznek h a tacsinak nincsenek gerinc problemai? Vagy nem minden esetben?
Van pénzed fajtatiszta kutyára? Van pénzed állatorvosra? Ha baj van, el tudod vinni AZONNAL megfelelő szakemberhez?
Értesz a kutyák neveléséhez? Vagy van kutyasuli a közelben, ahol tanulhatsz? Van rá pénzed? Időd?
Naponta mennyit tudsz vele foglalkozni?
Tisztában vagy vele, melyek a jó minőségű tápok? Van pénzed megfelelően etetni?
Hat meg ebben nincs tapasztalatom. De persze mindennek alaposan utana neznek amint van par kutya fajta ami szeretnek. (Gondolkodtam a tacsin, king charles spániel esetleg uszkar de persze meg utana olvasok alaposabban)
Igen tudom lehet ugy hangzik mitha hanyag lennek de nem vagyok az! Mielott vallalnam/megvennem mindennek utana jarok alaposan tapok,furdeses,mosdatas,seta.hely igeny stb.
Nálunk 2 németjuhász van 68 nègyzetméteren, köszönik szépen, jól vannak.
Kérdező,egy kutyát sem kell MINDEN NAP 3 órát fürdetni, fésülni. Bàrmilyen fajta a kutya, elèg max havi egyszer fürdetni.
Fésülés pedig hosszúszőrűeknél is kb napi 10 perc.
Jaj bocsi nem komolyan gondoltam a nematjuhaszt csak kisebb kutyust szeretnek.
Koszi.
Lakásban havi egyszeri fürdetés?
Én minden nap áttörlöm nedves törlőkendővel ha piszkos és kéthetente fürdetem és bekenem minden féle test és szőrápolóval hogy a bőre ki nem száradjon!(ezt egyébként orvos ajánlotta)
Köszönöm.
Kinek milyen kutyaja van? Miert ajanlanatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!