Mást is feljelentettek az önkormányzatnál Székesfehérváron állítólagos állatvédők?
Szia
Én sem ott lakom, de sajnos be kell menned és bizonyítani hogy a kutyus miért sovány.
Én is jártam már így, nálunk két kutya van nagytestűek, két külön kennelben laknak. És feljelentettek minket, hogy a kutyák állandóan be vannak zárva, és a saját mocskukban fekszenek. Az egyik egy kuvasz, ő egy szökőbajnok, két méteres kerítés meg se kottyan neki, így a napi 2-3 óra játék, tanulás, és a 2 órás sétakor van kint, de napi többször mosva van a betonozott helye. A berni meg külön egy régi ólban lakik, futtatóval mindennel, + neki hűtés is van beszerelve nyárra. Mikor feljelentettek, kijöttek megnézni hogy tényleg igaz e, hát leesett az álla, hogy a kutyusnak jobb sora van mint néhol az embernek. Úgyhogy csak nyugodtan, ne idegeskedj, és ne akard rájuk borítani az asztalt, mint én akartam. Bár most már le vannak csavarozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!