Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mást is feljelentettek az...

Mást is feljelentettek az önkormányzatnál Székesfehérváron állítólagos állatvédők?

Figyelt kérdés
Ma kaptam idézést az önkormányzathoz,mert feljelentettek,hogy sovány a kutyám.Először szomszédra gyanakodtam,aztán az állatorvos mondta,nagyszabású bejelentést csinált valaki,volt hogy egy utcában minden! kutya miatt.Engem senki nem keresett,miért sovány a kutyám,senkit nem érdekelt az állat illetve a mi életünk,felháborító.Most mehetek magyarázkodni,hogy a kutyám öreg és nagyon beteg volt,még jó hogy megvannak a papírok a kezelésekről...Ilyet csak így lehet csinálni?Nagyon magam alatt vagyok,mert a kutyus 10 éven át hű társunk,családtagunk volt,3 gyerek,és persze mi siratjuk,de leukémiából sajnos nem tudtu meggyógyítani...
2010. jún. 30. 18:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez most komioly???Ilyenért is behívják az embert?Azóta kivel oltatod az állatokat?Remélem nem a lódoktorral :))Mi se a kijelölt oltóhelyen-időben oltattuk soha,saját magánállatorvosa volt.
2010. jún. 30. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia

Én sem ott lakom, de sajnos be kell menned és bizonyítani hogy a kutyus miért sovány.

Én is jártam már így, nálunk két kutya van nagytestűek, két külön kennelben laknak. És feljelentettek minket, hogy a kutyák állandóan be vannak zárva, és a saját mocskukban fekszenek. Az egyik egy kuvasz, ő egy szökőbajnok, két méteres kerítés meg se kottyan neki, így a napi 2-3 óra játék, tanulás, és a 2 órás sétakor van kint, de napi többször mosva van a betonozott helye. A berni meg külön egy régi ólban lakik, futtatóval mindennel, + neki hűtés is van beszerelve nyárra. Mikor feljelentettek, kijöttek megnézni hogy tényleg igaz e, hát leesett az álla, hogy a kutyusnak jobb sora van mint néhol az embernek. Úgyhogy csak nyugodtan, ne idegeskedj, és ne akard rájuk borítani az asztalt, mint én akartam. Bár most már le vannak csavarozva.

2010. júl. 1. 10:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,látom nem csak én vagyok így az állatvédőkkel :))Lehiggadok,remélem normális hangnemben meg tudjuk beszélni a dolgot az ügyintézővel,bár szívem szerint leordítanám a fejét.
2010. júl. 3. 23:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Megvolt a tárgyalás,minden rendben ment.Jó hogy itt lehiggadtam,kiadtam a mérgem,fájdalmam,és nyugodtan mentem el.Nagyon rendes volt a hölgy,külön megköszönte hogy megjelentem,normális hangnemben elbeszélgettünk,semmi gond nem volt.Az ügyet lezárja,és látszott ő is sajnálja a kutyusom!:(
2010. júl. 7. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!