A Fressnapfban mit érdemes venni?
Elsősorban bőrrágcsákat akarok venni a kutyámnak, mivel le van tiltva a csontról. A masik amit majd meg akarok nézni azok a fültisztitó folyadékok.
A PREMIERE kajából is akarok neki kóstolót (1kg) venni, ez jó táp ebben az árkategóriában?
Fültisztító folyadékkal én még nem találkoztam Fressnapfban. Biztos vagy benne, hogy tartanak ilyet? Inkább állatpatikában nézném meg a helyedben.
Bőrrágcsa van rengetegféle, leginkább a nagy zacskós vékony stickeket szoktam venni régebben, de aztán leszoktam róla, mert hallottam egy-két vészesebb dolgot a gyártási folyamatról. Persze akkora mennyiségben, amit jutalomfalatként kap a kutya, nem valószínű, hogy túl nagy károkat okozna, de én inkább áttértem a szárított porcokra, húsokra, bőrre. Szerintem ezek a Fressiben drágák, így az ilyesmit mindig neten rendelem nagyobb kiszerelésben. Viszont karácsonyra vettem két fél méteres szárított marhagége rudat ott helyben, az mondjuk megérte 1200-ért.
A Premiere egy jó táp, nyugodtan próbáld ki, én etettem vele egy ideig. Teljesen megfelel egy normál igényű kutyának, árban is oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!