Kutya mellett milyen gyakran takarítotok?
Amikor hozzám került a kutyám, úgy hullott a szőre, hogy egy másik kutyát is össze lehetett volna rakni. Ez egy hónap alatt rengeteget javult. Nem tudom, milyen kaját kapott a menhelyen, de valószínűleg nem azt, amit én eddig kipróbáltam. Illetve volt szőrkopása, valószínűleg atkától, erre kapott állatorvosnál cseppet.
Próbáltál másik eledelt? Úgy olvastam, az is befolyásolhatja. Illetve van étrendkiegészítő is nekik erre a célra.
Pár hetente porszívózok egy nagyobbat, gyakrabban nincs rá szükség. Meg a kutyus jól meg is ugatja a porszívót. :-)
Havanese-nek nem hullik a szőre,több hajszálat találok mint kutyaszőrt, nálunk heti 1 porszívózás,felmosás van és heti egy felsöprés. Bőven elég.
Rövidszőrű kutyák gazdáinak szívás :D kolléganőm minden nap porszívózik a sharpei után.
Naponta sepregetés van és 3 naponta porszívózás+felmosás. Ágyneműket is áthúzzuk hetente.
Illetve a kutyát furminátorozzuk, segít valamennyit, de szőr van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!