Nők! Akiknek kan kutyájuk van. Ti is képesek voltatok őket ivartalaníttatni?
Igen.
Semmi szükség felesleges kiskutyákra, se arra, hogy a környéket pásztázzam a nevét kiabálva. Jó a kerítésünk, de ha megérezné egy tüzelő szuka szagát, valahol megtalálná a kiutat. Még akkor is, ha megsérül közben.
Helló emberek!
Utolsó válaszoló vagyok. Le lettem pontozva csak azért, mert kiemeltem hogy az ivartalanításnak vannak hátrányai?
Valaki cáfolja akkor ezt meg.
Miért lettek a gazdik ennyire "szemellenzősek"?
Mindenki már majdnem ivartalanít, és aki nem, de felelősségteljes teljesen besorolják azokhoz akik felelőtlenül szaporítanak meg telibeszarják ha a kutya beteg. Na de az aki tudja a kutyáját nevelni, figyel rá, és pro-kontra érveket olvas mielőtt egy komoly beavatkozást végeztetne rajta, az ugyanolyan szar mint a felelőtlen gazdik. Aaj. :)
Kedves utolsó válaszoló!
Ebben igazad van. Én azt sérelmeztem, hogy az én véleményem pontozzák le, miközben én nagyon felelősségteljesen nevelem a kutyámat, és a legjobbat akarom neki. Nem igazságos, és nem hiszem hogy figyelmen kívül lehetne hagyni az ivartalanítással járó hátrányokat. Nem ellenzem az ivartalanítást, ha nem lenne ennyire egészséges fajtájú a kutyám, akkor én is ivartalanítanám. De Így megkell gondolnom. Amúgy abban is igazad van, hogy jobb ha az olyan gazdik akik nem tudják illetve nem akarják nevelni a kutyát, azok jobb, ha ivartalanítanak.
Pont ma találkoztam egy ilyen esettel. Egy barátunk kutyusa, már máskor is volt problémája a viselkedésével, de nem tiltotta le róla, nem csinált semmit. Most meg minden egyes szuka kutyát kefélne, és ilyen kedves hangon mondogatja neki: jaj ne csináld kicsikém, nem szabaaad. Hiába mondogatom neki hogy ezt azért keményebben kellene tiltani, úgy csinál mintha megse hallaná.
És nem akar ivartalanítani. Így ez hülyeség, nincs kordában tartva a kutya, ő dominál ő a főnök... :S
Na de nekem azzal van a bajom, hogy nem volt igazságos a lepontozas, én bírok a kutyámmal, én figyelek a kutyámra, miert ne ügyelhetnék a beavatkozás hátrányaira is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!