Ha tehetnéd akkor mennyi és milyen kutyákat tartanál? (Legyenek csak fajtatiszta kutyák) Jelenleg milyen kutyád van?
Én:
Groenendael/tervueren
Border collie
Mudi
Lagotto romagnolo
Most egy bichon keverékem van (havanese x bolognese)
Amit szeretnék még
Kinti: berni pásztor, szamojéd
Benti: francia bulldog, cavalier spániel
HA nem szamitana az ido es penz akkor:
Shih-tzut legalabb 2ot,
Csivavat,
Palotapincsit,
Beaglet,
Basset houndot,
Egy angol es egy amerikai cocker spanielt,
Torpe/kozep uszkart
Afgan agarat
Es egy goldent meg egy labradort. :D
(Valojaban 1 shih-tzum van.)
Két mentett keverékem van. Hely lenne, de egyenlőre kettőt tudok úgy tartani, hogy jó sorsuk legyen. Nekik mindenük megvan, és nekem ez a legfontosabb.
Ha lenne több pénzem, és több kutyát tudnék tartani jó körülmények között, akkor biztosan mentenék még kutyát. Sosem volt fajtatiszta kutyám. Inkább mentek kutyusokat. Ha tehetném még pár kutyust befogadnék (kinti benti tartásra) melegben aludnának ők is, illetve hatalmas kertben rohangálnának, és természetesen napi séta sem maradna el. Ha mindenképp fajtatisztát kell választanom, akkor nagyon tetszik a boxer, illetve az erdélyi Kopó (az egyik kutyám erdélyi Kopó keverék), husky, és a vizsla,meg border collie. Gyermekkori kedvencem: Roti!
De nekem az összes kutya szép! :)
Az első válaszodat már törölték, hányszor írod még ki? Egyrészt senkit sem érdekel, másrészt meg minek vagy itt akkor? Lehet áthúzni a segged másik kategóriába, hogy szépen fogalmazzak.
18.-nak.
Mert valaki lepontozza és törölteti a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!