Gabesz077 kérdése:
Labradornak vagy a szamojednek nagyobb a mozgásigénye?
Figyelt kérdés
Ez a két fajta tetszik csak nem tudom melyikkel lenne könnyebb? Melyik "rombol" kevesebbet, melyiknek kisebb a mozgásigénye, stb.2019. jan. 26. 17:11
2/7 anonim válasza:
Szamojéd nagyon önfejű és nagy a mozgásigénye.
Labi meg egy tökéletes családi kutya
3/7 anonim válasza:
Ezeknek a híresen tökéletes labradoroknak azért van pár hibájuk. Mivel az elhízott hordótestű brit típus terjedt el, nagyon hajlamosak az elhízásra ami rájuk nagyobb veszéllyel is van.
És mert egy felmapott fajta a genetikai állománya kevésbé stabil, gyakori a csípő és könyök dp, a rák
4/7 anonim válasza:
Amit az utolsó írt az igaz. Én a személyiségére gondoltam.
5/7 anonim válasza:
az igazi, amerikai típusú munka labradoroknak a legnagyobb azok olyanok, mint a Marley
7/7 anonim válasza:
Illetve bocs, az, 😅😅😂 nagyon vágom ám a kutyás filmeket
valami másik filmre gondoltam amiben a pasas a 2. Életében kutya vagy valami ilyesmi a lényege. Mindenesetre elszenved egy autóbalesetet és van családja is. Nem tudom már mia címe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!