Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hányszor kell egy nap etetni...

Hányszor kell egy nap etetni egy három hónapos csau-csau kiskutyust?

Figyelt kérdés
Nem akarom azt se,hogy elhízzon,de azt se hogy keveset kapjon. Így nem tudom mennyi lenne az ideális,mert ha kap általában akkor is csak keveset eszik belőle inkább csak nyammog.
2010. jún. 30. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Az ideális naponta 3-4 etetés.

Kizárólag tápot kapjon most, valami jó minőségűt, nem ilyen penny-s szart...

15 hónapos koráig napi 2-3 etetés javasolt.

egyéves amstaffom napi 2 szer kap a happy dog tápbol.

emmellett sokat mozgasd, játsz vele, és erősitsd. de csak mértékkel.

2010. jún. 30. 08:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze, nem a ilyen helyeken veszem neki a tápot. Csak az a baj, hogy azt nem nagyon eszi, csak napközben vmennyit, vacsira meg vegyesen szoktam neki adni kutyatésztával vagy kutyaszalámival. Csontot mikortól lehet neki adni? Mert most csak ilyen vitaminos rudacskát szoktam neki adni,mert azon nagyon szeret rágódni.
2010. jún. 30. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:

8-9 hónapos kortol, mert addigra nem olyan mohó, mint most.

vigyázz, mert az én amstaffom is sorra hányt tőle. a csonttól.

legjobb a dentasticks, gravybone, stb. Pedigreee márkák mind.

Mien tápot eszik??

2010. jún. 30. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
egyébként legelső voltam
2010. jún. 30. 09:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Először dog chau juniort kapott,mert az egyik volt csau tenyésztő azt mondta az a legjobb nekik, de azt nagyon nem szerette, most asszem pedigree juniort, ez ilyen vegyes, ez már egy fokkal jobb úgyhogy most ennél maradunk egy ideig. Hát igen a csontokra ő is rácsapna mert a másik kutyusunk szokott kapni, de arra az időre különzárjuk őket és a maradékot szokta rágcsálni,de az úgyis keményebb és nem jut vele sokra. Valamint egyszer kapott csirke csontot,hagytam míg lerágta a végét a többit meg elvettem nehogy baja legyen tőle.
2010. jún. 30. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Csirkecsontot ne aggyál neki!!Nekem van egy 4 hónapos labim és nekünk azt mondta az állatorvos h lehet neki csontot adni csak ne csirkét, mert az szilánkosan törik szét és elvághatja a belét
2010. jún. 30. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is tudom. Épp ezért mire elért a csont részhez elvettem tőle. Csak a végét rágicskálta le ami még nem veszélyes. De azért köszi. Próbálok mindenre odafigyelni nehogy legyen vmi baja a kis drágának.
2010. jún. 30. 11:16
 8/8 anonim válasza:

Nekem 6 hónapos tacsi keverékem van, de ilyen melegben nem igazán eszik, napi kétszer kap enni, plusz mindig egy-egy csontot, vagy valami rágcsálni valót.

A csontot nekünk is tanácsolták, főleg a fogváltás miatt.

Kérdezősködtem több helyről is, de nekünk az állatorvosunk a pedigree-t és pl a chappi-t nem javasolta, azt mondta, hogy ezek azok a márkák, amiknek nagyon jó a marketingje, de nem feltétlen megbízható a tápanyag tartalmuk. Mi friskies junior tápot adunk a kutyusnak, és azt imádja :)

Egyébként ha mohón eszik a kutyus, előbb utóbb szerintem rájön, hogy nem úgy kéne. Pl a mi kutyusunk is nagyon mohó volt, de egyszer hányt e miatt, mert túl gyorsan evett. Most már megtanulta és nagyon nyugodtan eszik :)

Még esetleg a száraz kenyeret is kipróbálhatod, hiszen a fogaira is jó hatással van :)

2010. jún. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!