Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások ti szívesen mennétek...

Kutyások ti szívesen mennétek a Bakonyba eldugott kis parasztházba a kutyátokkal nyaralni?

Figyelt kérdés
Itt például olyanra gondolok, hogy 2 főnek lenne alkalmas, +ugye a kutya/kutyák, kicsi konyha, fürdő, füves, fás, bokros kert, esetleg kis patakkal. A környéken sok és jó túralehetőséggel. Ti ilyen helyre elmennétek? Én nagyon szívesen, de nem találok sehol sem.
2019. jan. 20. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Egyedül igen, kutyával nem megyek nyaralni. Rengeteg macera és "minek" ha a nyaralás az másról szól mint a hétköznapok?
2019. jan. 20. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Persze, hogy valami büdös paraszt agyonlője a kutyámat, mert "vadat hajtott", aztán irthatom ki az egész koszos családját az utolsó csecsemőig.
2019. jan. 20. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Nyilván én sem lelövetni vinném a kutyámat. Akkor lövik ki, ha póráz nélkül rohangál... én nem engedem el ismeretlen helyen, de a szállásom kertjében pedig nem lövik ki.
2019. jan. 20. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Én nem mennék eldugott helyre, mert túl sok horrort láttam ahhoz. Meg a szüleim is folytom riogatttak mindennel, elrabolnak, megölnek stb stb. A kutyát én is félteném a vadászoktól (ez is gyakran el van mondva, nehogy lelőjék az erdőben a kutyát)

Amúgy ha több faházzal rendelkező kutyabarát panzió/nyaraló szerűség lenne oda szívesen mennék

2019. jan. 20. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, szívesen mennék. :)
2019. jan. 22. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!