Hogyan szoktassam hozzá a kutyámat a fürdéshez? Nem nagyon szereti.
lavór, meleg víz, mosdókesztyűs masszírozós szőrtisztogatás... hosszúszőrünek utána kutyakefe, masszázs, relax :-)
az én kutyám 40kg és vízfóbiás (biztos valami régi trauma, befogadott kutya), így zuhany = kizárt.
Nem csodálom. Én is megijednék, ha cselekvő képtelenné tennél, aztán valami olyasmit csinálnál velem, amit még sose éreztem. Valószínűleg soha többet nem engedném, hogy ilyet csinálj.
Figyelj, tényleg csak jutalomfalattal tudod megoldani, 1 hét, türelemjáték, fokozatosság, és meg lesz a megoldás.
Ha nagyon fél, kénytelen leszel neki valami extra finomat csinálni neki, mondjuk főtt csirkemájat, és ha az előtte levő etetést kihagyod, még motiváltabb lesz.
Türelem, kitartás, hajrá!
oké köszi megpróbálom!!!!
köszi a biztatást
Tényleg legyél nagyon türelmes és kitartó, ez nem egyszerű feladat. Nálad is nehezen menne az ablak pucolásra vagy programozásra való motiválás, ha utálod. :D
Ha nem tetszik neki, ne szidd meg egyáltalán. Csak pozitív megerősítés! (Nyilván, ha megmorog, vagy megpróbál odakapni, akkor azt le kell reagálni.)
Szia ! Az én kutyám idmád úszni , ki sem lehet imádni a vizből ha strandolni megyünk :)
De az itthon fűrdés nagyon , nagyon nem megy , mert egyszerűen fél a fürdéstől ! Én sem értem .
De sok jutifalattal mindig sikerül megfürdetnem , persze a párom segítségével :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!