Mi baja lehet a kutyámnak?
Figyelt kérdés
4 éves, fajtiszta kan csivava. Ma reggeltől, alig bír megállni a hátsó lábain, folyamatosan le akar ülni/feküdni. Feláll megy egy kört a szobában és ül vagy fekszik, és ugyan ez ismétlődik. Olyan mintha folyamatosan nyújtózkodni szeretne,amikor fekszik. A hasát nyomkodtam, nem úgy tűnik, mint akinek fáj, masszíroztam a hátsó lábait is, az sem érdekelte különösen, ebből én arra következtetek, hogy nem fáj az sem. Anyukám szerint kangörcse van, lehetséges, hogy tényleg az lenne?2019. jan. 15. 13:28
11/16 anonim válasza:
Jó, akkor nézd a szenvedését addig! Neten keresztül senki nem gyógyít!
12/16 anonim válasza:
A kutyák rendkívül magas fájdalomküszöbbel rendelkeznek. Attól mert te rávágod, hogy nincsenek fájdalmai, korántsem biztos hogy ez így is van, ez pont arra jó csak hogy a te lelkiismeretedet nyugtatod.
13/16 A kérdező kommentje:
Házhoz hívtuk az orvost, megvizsgálta, minden rendben, gyomorrontás. Kapott 4 szurit. Aztán most várunk, hogy jobb lesz e, ha nem akkor holnap állatkórház.
2019. jan. 15. 16:51
14/16 anonim válasza:
Reméljük jobban lesz! Jó, hogy megvizsgáltattátok. Gyors gyógyulást kívánok neki!
15/16 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy a szokásos "lódoktor" jött ki házhoz, egy ultrahang meg egy röntgen se ártott volna, na mindegy. Nagyon remélem hogy igaza lesz és a kutyus jobban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!