Hosszúszőrű németjuhásznál meg lehet úszni a vedlést, ha napi szinten fésülöm?
A normál szőrű nj is szőröz vedléskor.
Sőőőt....a rövid szőrűek is hullajtják a szőrüket.
Akinek kutyája van, nem lesz mindig szőrmentes övezet a lakása. Ez van.:)
Neked mi az elviselhető? Régen, udvaron volt, hosszú szőrű német juhászunk, hát vedlett rendesen.
Aztán lakásban roti, de az is vedlett, pedig az rövid szőrű
Viszont, lakásban láttam én már nagyobb termetű, és nagyobb szőrű kutyát is, vagyis a válaszom igen, azért elviselhető, de készülj fel, azért a szőnyegből például marha sok kutyaszőrt fog a porszívó kiszedni.
Nem lesz elviselhető !!!
Annyit tudnék javasolni , hogy olyan kefét vegyél , ami az aljszőrt szedi ki , ezzel legalább rövidebb odeig vedlik a kutya.Nekem igaz rövidszőrűm van , de már több mint 2hónapja vedlett hiába kefélgettem , és kb 2 hete vettem aljszőrzetkiszedő kefét , és már csak nagyon minimálisan vedlik , de teleraktam 5 reklámtáskát a szőrével .... és ő csak rövidszőrű :P
Ugyanúgy össze fog szőrözni mindent, csak nem fog csomókban, fürtökben állni a testén a szőr.
Furminátor segíthet, bár elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!