Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik? És miért...

Miért nem eszik? És miért nyalja a falat?

Figyelt kérdés
13 éves kistestű kutyám, néha megunja a kajákat és nem hajlandó enni . Az orvos szerint ritka egészséges kutya a korához kepest , a fogai is nagyon szépek. Külön főzők neki kb 1 heten 3x , többi nap is változásosan kap enni . Házi kosztot imádja , a bolognai a kedvence kölyök kora óta és tegnap adtam neki nem ette . ( nem 1 adag etelt adok ilyenkor csak pár falatot abból amit szeret ) ma megint nem evett semmit és a falat nyalta. Ezt szokta csinálni pár napig után a egyszer csak farkas éhes lesz és bármit adok neki megeszi rögtön. Ez miért van ? Hányni nem szokott , füvet sem eszik (talán 2x volt rá példa ennyi év alatt) . Nem kedvetlen , ugyan olyan játékos ilyenkor is de zavar.

2019. jan. 10. 23:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a házi kosztot felejtsd el! Happy Dog egy olcsó, de még vállalható táp, minimum olyat kapjon.
2019. jan. 11. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Házi kosztot imádja , a bolognai a kedvence"

Pont ezeket kéne mellőzni, ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyen. Vegyél inkább egy vállalható árú és minőségű tápot, és akkor nem lesz vitamin hiánya biztosan. Online nagy kiszerelésben nem drága, és nagyon megéri.

2019. jan. 11. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Happy Dog persze. Jó hogy nem Pedigree... Nincs azzal baj, ha házikosztot kap, de emellett kellene külön vitamin/táplálékkiegészítő (jó minőségű!). Illetve fő a változatosság. Hal, szárnyasok, vörös húsok, zöldségből amit megeszik meg rizs. Tésztát remélem, nem adsz neki!
2019. jan. 11. 19:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondj olcsóbb tápot a Happy Dognál és ne Pedigree minőségűt! Nem tudom miért kell beszólni, ha javaslatot nem tudsz tenni.
2019. jan. 11. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A Happy Dog márpedig jó, azon belül is a Supreme Sensible termékcsalád.

Igaz, nem hiperszuperprémium minőség, de még mindig sokkal jobb mint ez a fajta vegyes, házikosztos etetés.

2019. jan. 11. 23:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem csak főtt etelt kap . !! Oda írtam hogy egy heten kb 3x kap főtt etelt pl rizset, húst amit neki szanok . A pedigret nem eszi meg csak a kis tasakosat ( hiába ugyan az a nagyobb azt nem eszi ) a másikat meg nem próbáltuk
2019. jan. 12. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem akartam "beszólni", csak szerintem kevés olyan táp van, aminek igazán jó a minősége és szomorú, hogy erre sokan állattulajdonos nem figyel. Persze, bármilyen táp jobb a pedigreenél, csak szerintem az olyan táp, aminek összetevői között első helyen a kukorica szerepel, nem érdemli meg még csak azt sem szerintem, hogy középkategóriás legyen, szerintem. Ráadásul az árát látva egyértelmű, hogy e helyett van jobb. Én 2 márkára esküszöm: acana, esetleg orijen. Ha kistestű kutyáról van szó, akkor nem sok különbség van, hogy ezt veszi-e az ember vagy egy pár száz forinttal olcsóbb, de sokkal gyengébb minőségű tápot.
2019. jan. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!