Mi a fontos számotokra egy kisállateleség-felszerelés kereskedésben?
Ha vannak élő állatok, akkor legyen kifogástalan a tartásuk. Jártam olyan helyen, ahol az akváriumban döglött hal volt, a madarak között volt egy szerencsétlen, amin talán három toll volt összesen és remegett, a hörcsögök pedig összezsúfol egy terráriumban voltak olyan helyen, ahová egyet sem tennék be.
Legyen kiváló minőségű eleség/felszerelés is, értem én, hogy a többség a szemetet viszi, de így meg a gondos gazdák, akik ráadásul sokat költenek (költenének ugye ha lenne áru) nem találnak számukra normális dolgokat, így marad a külföldi webshopból való vásárlás.
Tisztaság, rendezettség, ne legyen lejárt szavatosságú termék a polcon.
A plusz egy bónusz óhaj a hozzáértő eladó lenne (hahaha).
Normális minőségű dolgokat áruljanak, persze kell olcsóbb is, de ne a legvacakabbak. Jó, ha széles a választék, vagy rövid időn belül be tudják szerezni, ha keres valamit a vásárló.
Ha vannak élő állatok, akkor úgy tartsák, hogy az igyekezzen minél optimálisabb lenni (ne zsebkendőnyi helyre legyenek bezsúfolva, olyan fajok összerakva, amiket nem kellene, legyen tiszta helyük, normális, nekik való kaja előttük). Tisztaság.
Olyan eladó, aki hiteles tud lenni, ért is az állatokhoz, és nem javasol hülyeségeket, mert fogalma sincs, vagy csak mert minden eladó neki.
Tiszta legyen a bolt, ne legyen büdös. Ne legyenek lejárt szavatosságú termékek a polcokon. (Sajnos többször tapasztaltam ilyet)
Az eladó tudjon válaszolni a termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Ha egy termék nincs raktáron, akkor tudják azt rövid határidővel beszerezni. Az eladó legyen készséges.
Üzlet kialakítása:
- Be lehessen vinni a kutyust/cicát ha sètáltatós
- Széles sorok legyenek, ahol elfér egymàs mellett kèt vevő.
- Nekem szimpatikus a sok természetes fény is
- Inkább élő növények legyenek dísznek, mint állatok.
Termékek:
- Minőségi táp legyen a kisállatoknak is, esetleg kimérős, egyénileg összeállítható is
- Legyen termékminta a tàpokból, ne kelljen egy egész zacskót megvenni talàlomra ha váltani kell véletlen. Valamint legyen hypoallergén táp és érzékeny gyomrúaknak is. Ne csak a standard csirkések. Ez főleg a kölyök tápokra vonatkozik, boltban nagyon nehéz bárányos/halas tàpot találni.
- Macskaalomból ne csak egy fajta és egy minőség legyen.
- Póráz-hàm esetén is nagy legyen a választék a kistestű kutyusoknak is.
- A legyenek alapruhák (kabát, pulcsi, esőkabát, gumis cipő), amiket fel is lehet próbàltatni
- Kisállat esetèn is több forgàcsfajta, fa kiegészítők.
- Ne legyenek miniatűr ketrecek èletvitelszerű tartásra
- Legyenek segítőkészek, ha valamire igény merül fel és nem jelent kiesést, akkor vegyenek fel rendelést.
- Be lehessen menni kutyával. Elvégre egyszerűbb ráadni ott a nyakörvet, mint utólag visszajárkálni ha rossz a méret.
- Az állatkereskedések többségében csak kistestűeknek tartanak játékot, nyakörvet stb. Pedig rengeteg nagytestű kutya van, rájuk is kellene gondolni.
- Az üzlet kinézete nem annyira érdekel, ha nem egy sötét lyuk, amiben megfordulni sem lehet annyira zsúfolt.
- Jó lenne, ha az eladó szakszerűen tudna tájékoztatni mindenről (allergiás kutyáknak való táp stb) és nem nekem kellene mindig áttúrni a boltot, ha keresek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!