Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam hozzá a...

Hogyan szoktassam hozzá a kutyámat a tömegközlekedéshez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:

A kutyát hozzászoktatni valamihez egyszerű dolog.

Először , ne a legforgalmasabb buszra kell felvinni. Csak sétáljatok el a megállóba.

Aztán fokozatosan lehet, egyre nagyobb távokat megtenni.

Persze, közben nem árt jutalomfalatokat adni neki, hogy jó élmény társuljon az utazáshoz.

Valamint, mindig viselkedj , nyugodtan, mintha az utazás egy teljesen természetes dolog lenne.

2010. jún. 29. 09:39
 2/8 Akiteki ***** válasza:

Mennyi idős? Milyen a jelleme?

Én még kiskorukban szoktam, simán felszállok az első buszra és kész. Mivel én teljesen természetesnek veszem, a kutyám pedig bízik bennem, nem kell semmilyen szoktatás, csak a buszjegy.

Persze akadhatnak problémásabb egyedek.

De volt rendkívül félős felnőtt kutya is a kezemben, vele sem volt gond, ha nem piszkálta senki a buszon meg a vonaton.

2010. jún. 29. 10:02
 3/8 A kérdező kommentje:
8HÓnapos spániel keverék kölyökkutya. élénk, játékos, de elég fegyelmezett, nyugis és okos.
2010. jún. 29. 10:06
 4/8 Akiteki ***** válasza:
Hát akkor semmi gond. Nem kell nagy faxnit csinálni az ügyből. Felszálltok, leülteted a földre és kapaszkodsz. Ha Te nem pánikolsz, hogy mit fog szólni hozzá, ő is természetesnek veszi.
2010. jún. 29. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Igaza van a többieknek, csak vidd fel és kész, teljesen természetesen. Rendszeresen tömegközlekedem a spanimmal, imádja :-) A földre én nem teszem le, nem akarom hogy rálépjenek.
2010. jún. 29. 10:29
 6/8 A kérdező kommentje:

megvoltunk :) annyira büszke vagyok rá :) semmin nem parázott, csak a lépcsőn, de aztán azt is megszokta és ment szépen. Tök nyugisan viselkedett. úgy imádom :))))

Hozzájött hogy most először volt rajta szájkosár. az első 20m-en hisztizett, aztán amikor látta hogy nem sikerül neki + rászóltam hogy nem szabad, lenyugodott.

mellesleg némelyik járókelőt szívesen lecsapnám. hadd ne rakjak már rá szájkosarat a nyílt utcán -.-"

2010. jún. 29. 20:56
 7/8 anonim válasza:
vannak ilyen régi kommunista videók, azokat nézesd vele!
2010. júl. 2. 23:41
 8/8 A kérdező kommentje:
xDDDD
2010. júl. 2. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!