Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusom lába sebes és nem...

A kutyusom lába sebes és nem igazán gyógyul. Kell aggódnom?

Figyelt kérdés

A jobb lábán a sarkán van egy csúnya seb, illetve alatta is egy hasonló. Olyan, mint egy mélyebb horzsolás. Mint amikor az ember is lehorzsolja valamiét. Sokat van kint, ebben az idoben mindig vizes, sáros lesz neki. Minden nap lefertotlenitem és bekenem. Tavaly volt egyszer ilyen, akkor mindket sarka állandóan sebes volt és nem tudtuk mitől, akkor kapott rá a dokitol olyan kremet amit most is használunk és kb egy hónap alatt helyrejott.

A fő kerdes az lenne, hogy ha sokat van az udvaron lehet, hogy csak megsertette és újra-újra lehorzsolja? Olvastam, hogy rák jele is lehet, de azért nem ez az első ugye, amire gondolni kell? Én nem tudom mit csinál de a másik labat is megsertette, csak azt nem hátul hanem elől, az begyogyult. Bekotni nem tudom neki, mert leszedi.

2019. jan. 7. 00:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg felfekvés? Az mitől alakulhat ki?
2019. jan. 7. 00:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is orvoshoz vidd. A tavalyi krém lehet, már nem használ. Utána amíg nem gyógyulnak be a sebek, tegyél rá gallért. Akkor nem tudja majd leszedni a kötést és nem tudja nyalogatni sem a sebeket.
2019. jan. 7. 10:26
 3/3 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

A corsómnak is hasonló van a hátsó lábain.

Nálam a jószág táplálásának megváltoztatásával értem el hatást. (El lett hagyva a száraz kenyér).

Tehát lehet a táplálékában valami amire a szervezete ezt a választ adja.

Üdv.

2019. jan. 7. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!