Vajon melyik fajtára fog jobban hasonlítani egy pincsi-tacskó mamától és egy fajtatiszta pincsi papától származó kölyökkutya?
Mennyi idős kortól mutatkoznak meg az adott fajtára jellemző ismertető jelek?
Köszi előre is a válaszokat!
Tacskó lábakon fog állni, ez biztos. A tacsi láb nagyon domináns gén. Németjuhász-tacsi keverékek is mind tacskó lábakon állnak, még ha a testük nagy is.
Nagy valószínűséggel rövid szőrű, de pincsi fejű lesz.
Hátnahh...az enyém meg Palota pincsi-border collie keverék.
Tök cukki, kistermetű-pincsi lábú, de a szőre, farka,mintája inkább borderes. a füle meg nemtom, mindkettőnek ugyanolyan. Néha a farka úgy felkunkorodik, mint a pincsinek, de van mikor tökre olyan mint a collienak.
Tényleg, olyan kis nyomott pofija van, az enyémnek Pl. ilyen félhosszú vagy milyen. Ilyen nyomottas kicsit, de nem teljesen.nem olyan hosszú mint a border collienak. Tényleg olyan kis tacskó lábai lesznek,meg szerintem a farka is olyan tacskós lesz, de majd meglátjátok ^^
Amúgy simán csak a kertbe akarod, vagy szeretnél vele kutyasuliba járni, agilityzni stb. ? mert az én kutyim nagyon jóó agilityző, meg okos is nagyon. Bár nemsok logika szorult belé az biztos :D
Annyira durva, valamelyik nap néztem a lábát, nagyon izmos. Olyan mint az embereknél azok a nagy testépítők. Kb. ha most ember lenne , úgy nézne ki :O
Nagyon pincsis a feje, a lábai inkább tacsisak. Igazi kis keverék :)
Ismerősöméknek van Staffordshire-Pitbull(anyátó) Pitbull (apától) kutyájuk. Őt nem tudom, mindegyikre hasonlít. De inkább staffis.
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Igen, valóban tacsis a lába, a pofija meg pincsis, nem tudok betelni vele.:)
De majd meglátjuk. Ezen a képen 3 hetes a drága.:)
Amúgy lakásban tartott kiskutya lesz, igazi családi kedvenc, még nem is sejti, hogy mi vár rá.:)
Egyébként az anyukája, aki pincsi-tacsi, ilyen hosszú szőrű, rozsdás-világosbarna-fehér színű, nagyon szép kutyus, az apuka pedig fajtatiszta pincsi az ahhoz tartozó adottságokkal ugye. Ezért is vagyok kíváncsi a majdani küllemére.
22.32-es, küldhetsz linket, érdekel a kutyusod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!