1/9 anonim 

válasza:

Nem, csak gondolom ők tenyésztették azért vannak fennt a képek!
2/9 anonim 

válasza:

Ha rámész a nevükre, ott van, hogy tulajdonos, tenyésztő. Ha a Tulajdonos neve mellett Török Tamás van, akkor az a ott él a tenyésztőnél..gondolom...
3/9 anonim 

válasza:

Nem! Ezek a kutyák a tenyésztőnél születtek és valószínűleg eladták őket ( mert hát ennek a sok kuytusnak több hektárnyi hely kellen h elérjenek) És csak egy fajta " büszkeségként" szerepelnek az oldalon.
Meg h aki tőlük akar venni az lássa h na ilyen kuytusuk születnek ott és tessék lássék ebből lehet válogatni.
Meg gondolj bele bejáróő kellene h ennyi kutya után rend is legyen...:)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem még a 14 is sok egyszerre.
2010. jún. 29. 07:44
6/9 anonim 

válasza:

szerintem is csak ő tenyésztette
7/9 anonim 

válasza:

Csak abból a tenyészetből való díjnyertes kutyákat látod a képeken.
8/9 anonim 

válasza:

Igen sztem, Ebugatta honlapján megnézheted volt róluk kennelbemutató, be vannak rá rendezkedve tök durván, kennelsorok, ellető, olyan mint az üzemi állattenyésztés kb., steril körülmények stb.
Nem túl családias...
9/9 Akiteki 

válasza:

Nekem is feltűnt, hogy a ház körüli képeknél csak néhány virágot mutatnak, még véletlenül sem hogy hol élnek a kutyák. Egyik képen látszik a kennelsor. Jó nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!