Kiskutya behozatala külföldről?
Figyelt kérdés
Oroszországi tenyésztőtől szeretnék kiskutyát vásárolni. Ilyenkor a behozatalért is kell nekem fizetni, vagy csak a kiskutya árát? Esetleg tenyésztőtől függ, hogy ki mit vállal magára? Erről még nem beszéltem vele, nem szeretném kapásból az anyagiakra terelni a témát, de jobb lenne, ha tisztában lennék vele már az elején. Aki hozatott már külföldről kutyát, elmesélné hogyan történt?2019. jan. 3. 16:36
1/3 anonim válasza:
A vevő fizeti az ide hozatal árát. Sőt lehet neked kell megszervezned a szállítást is. Repülővel érdemes szállítani az állatot, így nem lesz baja. Általában 4 hónapos korban tudja elküldeni a tenyésztő az állatot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már elmúlt 4 hónapos, oltásai is rendben vannak, chip, veszettség elleni is. Azt mondta nekem a tenyésztő, hogy elszállítják nekem, ebből gondoltam, hogy nem én szervezem meg a dolgot. Körülbelül mennyibe kerülne vajon ez a folyamat? Tapasztalatok?
2019. jan. 3. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!