Miért ölték meg a kutyáink a macskát, akivel évekig együtt éltek?
Én is hallottam már ilyet. Együtt nőttek fel, évekig semmi, együtt alszanak és mégis, egyszer csak előzmények nélkül, holtan találják a macskát. (És 100%, hogy a kutya tette.)
Bármi lehetett. pl. A macska megkarmolta, a kutya erre rámorgott, erre a macska megijedt és elszaladt, amire beindult a kutya vadászösztöne és ha már az egyik szalad, akkor fut mindkettő utána és onnantól kezdve préda. Ráadásul azt írod szánhúzó keverékek, szóval lehet nem voltak lemozgatva és unatkoztak. A szánhúzók, nagy mozgásigényűek, szeretnek futni. Az is lehet, hogy csak játszani akartak vele, de mivel egy macska gyengébb mint egy nagytestű kutya, ha ráfog, az meghal. Lehet féltette a kajáját, éhes volt a kutya, nincs ivartalanítva és megérzett egy tüzelő szukát és ettől agresszív lett, fáj valamije a kutyának, esetleg beteg, vagy egyszerűen csak elfoglalta a kedvenc helyét a macska és ezen összebalhéztak stb... Mint mondtam, bármi lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!