Hogyan tudnék rajta segíteni?
Na szoval van egy kistestű ,,Máltai" keverék kutyánk, octomberbe volt 1 evés , kb 1-2 hónaposan ,,vettük" (soha nem vennék kutyát, mindig is örökbefogadó párti voltam/vagyok/leszek), ,,megunt" kutya volt, kinn tartottak és bántottak, a szőre teljesen tönkre volt menve stb.
Kint is van egy retriever keverék 7 evés kutyánk , imádják egymást és volt egy 5 evés csivava keverékünk akit sajnos elkellet altatni 62 napja ( szinten imádták egymást)
Na szoval azota már egy év telt el és a kutyanak vannak ,,rossz szokásai" , mint pl nem mer enni előttünk, mintha félne hogy elvesszük, ha esszik is nem a tálból, ha egy kicsit megemeljük a hangunkat (ra meg kiabálni sem szoktunk😅) be pisil és mikor oda hívjuk magunkhoz csak nyal , hátra fordul és nyal😅😅😅, rettenetesen fél mindentől, rossz nézni(amugy teljesen egészséges) Ugyanolyan szerettetel neveltük mint a többit , nem értem😞
Tudok tenni valamit??
Sajnálom a helyesírási hibákért , Szlovakiaban élek és nem tudok jol magyarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!