Egy kis segítség kellene. Van egy másfél éves Amstaff szuka kutyám. Egyikpercről a másikra ell kezdett támbolyogni és össze eset valali segitseg?
Holnap már nincs Karácsony!
Vidd vissza az orvoshoz, és ha szükséges, legyen röntgen is!
Vagy idegrendszeri gond, vagy gerincprobléma, vagy ki tudja mi látatlanban, ezért kell visszavinni holnap az orvoshoz!
Holnap már munkanap van, vissza tudod vinni.
Egyébként facebookon a Debra24 oldalon mindig ki vannak írva az országos állatorvosi ügyeletek (hétvége,ünnep, jelenleg következő munkaszünet ugye szilveszter-újév miatt lesz). Mindig frissítik.
5/6. "Ezeket sosem értettem: "Ell is vuttem aznap orvoshoz de az orvos se tudta meg mondani mi baja."
Bármilyen hihetetlen, sajnos van ilyen. Éppen 1 éve tapasztaltam. Hasi UH december közepén, majd rá 2 hétre. 1 hangot nem mondott, csak maga elé nézett és hümmögött. Kérdeztem gerincröntgen, neurológia, egyéb vizsgálatra. Kb. az volt a testbeszéd értelme, hogy mit akarok ezzel az idős/keverékkel, ne költsek rá többet. :-( 1 hét múlva el kellett engednem :-(( Aki kijött, alaposan megvizsgálta. Lépén daganat, fejtartásából ítélve agydaganat és/vagy agyvérzés, szíve/légzése kihagy. Kérdezte, mikor látta orvos. Ó, a múlt héten. Adott volna igazolást, hogy a "kolléga" eljárásával szemben léphessek. Nem láttam értelmét. Mondjuk egy fiatal kutyát addig vinnék orvostól-orvosig, míg ki nem derül mi a baja.
Újra vidd el orvoshoz ma, ha még nem tetted. Alap, hogy készüljön egy teljes labor, abból sok minden kiderül, illetve valószínűleg röntgen is kell, mert a fenti leírás utalhat pl. gerincproblémára is (meg még sok egyébre).
Mire, milyen gyógyszereket írt fel az orvos, ha nem tudta, mire adja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!