Kiskutyánál, stressz a környezetváltozás miatt okozhat higabb szèkletet?
Okozhat.
Viszont arra figyelj, hogy ne keverd a tápot a főtt dolgokkal. Más az emésztési idejük, csak bekavarod a kutya gyomrát.
Vagy ez vagy az.
Szerintem egy stabil teljes értékű minőségi tápot nézz, és tanuld meg az adagolását a kutyádhoz mérten, majd kezd el kiegészíteni ezekkel a barf jellegű dolgokkal.
Én is pont ezt teszem most, és nagyon szépen fejlődik a kölyköm.
Mi este hoztunk annak idején el, és másnap estére már beállt neki pont jóra a széklete. Utána volt pár nap, aztán kb heti egy-kétszer előfordult, hogy fosott. Lassan 3 hónapos, de hetente, max kéthetente előfordul még most is. Viszont amióta az udvaron is van sokat, azóta nem is csodálom: talált valami szivacsdarabot, megette, kihányta, de füveket, gallyakat, bogyókat, gyökereket is rágcsál szinte naponta. Amióta láttam, hogy miket csinál, cseppet sem lepődnék meg, hogyha állandóan fosna, vagy hányna.
Nem normális dolog soha sem, ha hány vagy fosik, de nem szabad csodálkozni: ebben a korban ez velejárója a dolgoknak és a tanulásnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!