A ti kutyusorok is sokszor ugat álmában?
Van egy 4hónapos kis kan cavalierem, aki nagyon sokat ugat àlmàban. Főleg ha új ingerek érik.
Érdeklődnék, hogy másoknál is ilyen gyakori vagy csak ő ilyen kommunikatív álmában? :D
Az én kutyám éjjel nem, de ha napközben elalszik, akkor irtó hangosan horkol. :D
Múltkor éjfél körül vinnyogó ugatásra ébredtem, felkapcsoltam a villanyt és akkor látom, hogy álmában ugat.
Meg egyik nap este 6 körül lepihent, én pedig háttal neki gépeztem. Egyszer csak azt hallom, hogy valami karcolja a parkettát a szobámban. Ijedten hátrafordulok és ő fut álmában...xD
9 éves hiperaktív kutya :)
Nem konkrétan ugat ilyenkor, hanem csak kis halk vakkantások ezek, a száját sem nyitja ki közben. Ilyenkor álmodik.
Szerintem erre gondoltál.
Igen, erre a vakkantásra gondoltam :) csak felènk más kontextusban használják (egy-kettőt vakkant a kutya, hosszabb ideig ugat)
Első alkalommal az első nàlam kapott oltásàt dolgozta fel szerintem álmában. Picit meg is rémisztett, mert egy halom pokróc alà bújva aludt és én azt hittem a hörcsög szabadult ki. :D
Azóta ha egy mèterrel is hosszabb a napi sètà útvonalunk vagy új cicàval találkozik (imádja a cicákat. Gondolom mert velük egy magas és szocializàlva is velük volt eleinte) az aznapi szundit garantàltan csaholva és vakkantgatva tölti el.
Őrülök, hogy ezek szerint nem növi ki majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!