Tényleg rossz gazda lennék?
Olvastam itt sok olyan kérdés, hogy kinek mit tud a kutyája, és elég sok trükköt felsoroltak, olyan is volt köztük, amit egyáltalán nem is ismertem.
Az én kutyám tegnap lett 7 hónapos. 4 hónapja van velünk. Ő meg csak annyit tud, hogy ül, fekszik, áll, marad, gyere (90%-ra),hogy nem ehet fel semmit (70%), láb mellett séta.
Ez így olyan kevésnek tűnik.
Tényleg rossz gazda vagyok? Elhanyagoltam őt?
(Közepes testű, keverék kutya)
Szerintem nem vagy rosz gazdi, mert nem tud a kutyád 50 trükköt. A jó gazda nálam ott kezdődik, hogy normálisabb táppal eteti a kutyáját és minimum heti 5x elviszi sétálni egy-két órára.
OFF:A kajamegtagadás pedig eléggé kutyafüggő dolog. A saját kutyáim tudnak egy rakat trükköt, konkrétan első szóra felveszik, amit leejtettem(pl ha viszem le a szennyest és leesik egy zokni, hozzák utánnam), de ha épp nem kapcsolok időben minden sz;rt felzabálnak a földről séta közben. Viszont soha soha nem volt velük olyan gonodom, hogy ne ették volna meg a kaját, amit eléjük rakok. Most van nálam egy ideiglenes és ő iszonyú finnyás, nem mindegy, hogy milyen tápot adok neki és úgy kell unszolni, hogy megegye. Na, neki majdnem tökéletes a kajamegtagadása, pedig nem sokat foglalkoztam ezzel az üggyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!