Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam egy kóbor kutyát és...

Egytitokzatoslány kérdése:

Találtam egy kóbor kutyát és most itt van nálunk, mi a teendő? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg az hogy végig követett minket hazáig és simán be is jött a kapun mintha itt lakna. Azt gondoltuk hogy akkor elszallasoljuk és ellátjuk közben keressük a gazdáját. Nem jelentkezett érte senki. Állatorvoshoz nem tudjuk elvinni mert nincs kocsi buszon meg szajkosarral lehet csak vinni. Próbálkoztunk a közeli menhelyekkel Szekszárd és Paks. A Szekszárdon lévőt nem lehet elérni telefonon ezért írtam neki emailt és smst. Még nem jött válasz. A paksit felhívtam azt mondta próbálkozzak a közelebbivel a Szekszárdival szóval meg vagyok lőve teljesen. Ilyenkor mi a teendő? Főleg hogy van egy kutyánk aki kan a jövevény pedig most tüzelő szuka így még rosszabb a helyzet. Nagyon jó állapotban van és nem akarjuk kitenni vissza az utcára. De megtartani se tudjuk. Itt a faluban senki nem akarja befogadni még ideiglenesen sem. Teljesen el vagyunk veszve mi legyen szegény állattal. Kérlek aki tud segítsen vagy ha esetleg a közelben lakik elszállítani segítsen beszállunk az üzemanyag koltsegbe is csak jó helyen legyen. Privatot is irhattok nyugodtan. Előre is köszi a valaszokat!

2018. dec. 13. 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve jött egy haza velem (Kaposvár környéke). Hívtuk a menhelyeket Marcali vallalta feltéve ha befogjuk. Másnap reggel jöttek is érte.
2018. dec. 13. 20:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik menhely van felszerelkezve jól. Csak hát még mindig jobb mintha hagynák kint megfagyni az állatokat. Sajnos van amikor nincs több lehetőség segíteni csak a megosztás hátha látja olyan aki ismeri vagy legalább befogadja ideiglenesen és keresni kezdi az igazi gazdát. Nekünk most szerencsénk volt. Olyan hoz került akinek szokása segíteni kutyákon szóval ismeri a dörgést és állatvédőket is ismer úgyhogy minden remek. 🙂
2018. dec. 14. 07:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Hívd fel az összes menhelyet, kezdd a NOÉ Alapítvánnyal.
2018. dec. 23. 20:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget már régóta az igazi gazdijanal van. Az volt a történet hogy pincehelyi a nő és kórházba ment öt napra addig Némedi ismerősök vigyáztak rá.. most már tudjuk mennyire... De a posztom megtalalta az igazi gazdit így az ünnepeket már rég vele tölthette a kutyus.
2018. dec. 27. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!