Elméleti kérdés: ha a kutyus alszik, akkor nincs gyomorcsavarodása?
Sok cikket olvastam már a gyomorcsavarodással kapcsolatban, de most felmerült bennem egy kérdés, amire sehol nem találtam választ.
Ha egy kiskutya(4-5hónapos, kistestű) evés utàn egy negyed órával szaladgàlt egy keveset magától (max 10 percet), azutàn teljesen nyugodtan a pocakján feküdve alszik, akkor nincs gyomorcsavarodása, igaz?
Első kutyusról beszélünk, így nagyon sok ilyen egészségügyi kérdésben bizonytalan vagyok még ezért gondoltam ezt megkérdezem.
Ha olyan sokat olvastál róla, akkor tudnod kellene, hogy a kistestűekre alapból nem jellemző a gyomorcsavarodás, kölyökkutyákra pedig még kevésbé. Ez azt jelenti, hogy nagyon, de nagyon kicsi az esélye.
És nem, nem fog nyugodtan aludni.
Köszönöm a megnyugtatást.
Tudom, hogy kevés realitás van benne, de jobbnak láttam megkérdezni, mert szegénykém mindent nyavaját elkapott eddig és inkább fel akartam tenni a kérdést, biztos ami biztos tisztában legyek vele, hogy mire figyeljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!